manKIND

manKIND

Ta zavihek je namenjen humanitarnosti. Izdelki so ročno narejeni in podarjeni za prodajo. Ves denar pa bo šel k:

  • in psom iz deponije


Zavod za zaščito rejnih živali - Koki se ukvarja z živalmi, ki smo jih ljudje določili za "rejne, proizvodne, gospodarske" živali. Ozaveščajo o tem, da med živalmi v konceptu življenja ni razlik, da razlike določamo ljudje in postavljamo trenutni odnos človeka do živali kot čutečih bitij pod velik etični vprašaj. Pomembna naloga pa je tudi konkretna pomoč živalim. Živali, ne le da so rešene pred klavnico, temveč so tudi na simbolni način rešene sistema, ki jih obravnava v luči koristnosti za človeka.


Nikina prijazna vas je nastala na pobudo višje sile. In vendar vedno je tako kot mora biti. Življenje se včasih obrne tako nepričakovano, da ni drugega kot nekaj narediti v smeri spremembe. In to korenite. Nika in Mama, ter Pepa in Rozi so zgubile začasni dom. Pravijo, da edino kar jim je preostalo je, da zavihajo rokave in jim zagotovijo zavedno dom. Dom, kjer bodo ljubljene in več kot zaželene. Ni prav lahko vse pustiti za seboj in pričeti tako iz danes na jutri novo življenje. In danes je tu pred njimi. Nova pot. Nikina PRIJAZNA vas je prijeten prostor pod soncem, kjer združujejo ljubezen do živali, ljudi in našega doma planeta Zemlja, v celoto.


Psi iz deponije živijo v slabih razmerah, se pravi brez toplega doma, vsakodnevnega obroka in ljubeče roke. Prepuščeni so sami sebi in na vremenske razmere (mrzle zime, vroča poletja). Odvisni so od prijaznih posameznikov, ki se na lastne stroške vozijo in jim pomagajo. Denar namenijo zdravstveni oskrbi, prehrani in vsem ostalim stvarem, ki spadajo zraven, da so psi pripravljeni za posvojitev.


Denar bodo namenili za omogočanje kvalitetnega življenja rešenih živali, za njihov trajen in varen dom.


Prikaži:
Razvrsti po:

re-torba

reTORBA iz jakne (1 komad)Torbica je narejena iz jakne, odznotraj je podložena, ter ima zunaj 2 žepa..

5.00€

re-torba iz JEANSA NI NA ZALOGI!

re-torba iz JEANSA

reTORBA iz JEANSA (1 komad)Torbica je narejena iz jeans jakne, odznotraj je podložena, ima dodaten ž..

5.00€