bambusova zobna ščetka + pralni robček

bambusova zobna ščetka + pralni robček

  

BAMBUSOVA ZOBNA ŠČETKA (brez embalaže) z MEHKIMI ŠČETINAMI + PRALNI ROBČEK

Bambusova zobna ščetka brez embalaže, zavita v pralni robček iz organskega bombaža. Zobna ščetka za vsakodnevno nego zob. Ščetine so sestavljene iz najlona, ricinusovega olja, rastlinske plastike in so obogatene z aktivnim ogljem.

Velikost: 18 cm.

Št. ščetin: 1140.

Trdota ščetin: mehka.

Sestavine: Telo ščetke je narejeno iz Moso bambusa. Ščetine so narejene iz 60 % rastlinskega olja, ricinusovega olja in 40 % najlona.

Nasvet: Ko je ščetka obrabljena, ji odreži glavo in jo vrži v komunalne odpadke. Držalo lahko uporabiš kot oznako na gredicah.


PRALNI ROBČEK iz ORGANSKEGA BOMBAŽA (28 x 28 cm)

Mehak in nežen ob vsaki uporabi. Z razliko pri uporabi papirnatih robčkov, pri bombažnem po vsakem pihanju ne puščamo klorirano beljenih odpadkov. Poraba vode za izdelavo papirnatega robčka za enkratno uporabo je 2 litra, medtem ko je poraba vode ob eni uporabi bombažnega (izdelava + pranje) 0,5 litra. Robček lahko uporabimo približno 520-krat.
Velikost: 28 x 28 cm
Sestavine: 100% GOTS-ceritificiran organski bombaž


ZAKAJ BIO BOMBAŽ?
Bio/eko/organski bombaž se goji na ekoloških kmetijah, ki se osredotočajo na gojenje hrane in bombaža v skladu z jasno določenimi pravili, od semena do končnega produkta, vključno s šivanjem. Pri gojenju in pridelavi je prepovedano uporabljati strupene kemikalije, ki povzročajo zastrupitve kmetijskih delavcev in škodujejo okolju, vključno z gensko spremenjenimi ogranizmi.
Bio bombaž ne nosi alergije ob njegovi nošnji.
Bio bombaž za razliko od sintetičnih tkanin (poliester, flis) ne sprošča plastičnih mikrovlaken, ki končajo v rekah in morjih. Ti plastični mikrodelci onesnažujejo vodo in tla, škodujejo živalim in včasih tudi pristanejo na naših krožnikih.


CERTIFIKAT
Organski bombaž je pridelan, proizveden in certificiran v skladu s standardi mednarodne organizacije GOTS. Ti standardi določajo metode, ki se nanašajo na gojenje bombaža, njegovo nabiranje, proizvodnjo oblačil in  drugih tekstilnih izdelkov, vključno z barvami, niti in gumbi, ob upoštevanju socialnih in delovnih pogojev delavcev.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

  • Šifra: BTBH
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 3.59€