ustna vodica v tabletkah - MATERINA DUŠICA (180 tabletk)

ustna vodica v tabletkah - MATERINA DUŠICA (180 tabletk)

USTNA VODICA V TABLETKAH - MATERINA DUŠICA, 180 tabletk

Ustna vodica v obliki tabletk je iz popolnoma naravnih, jedilnih in ne-toksičnih sestavin. Je brez fluorida, glicerina in SLS. Pomaga obnoviti zdravo pH ravnovesje v ustih in vzdržuje dobro ustno higieno in svež dah. Tabletke so odlične tudi za potovanja, saj so veliko bolj okolju prijazna alternativa tradicionalnim ustnim vodicam, hkrati pa se znebimo tudi nepotrebnega transporta vode. Vsaka steklenička vsebuje 180 tablet, kar je za 3 mesece uporabe, v kolikor jih uporabljaš 2x dnevno.


ZAKAJ SO MENI TAKO VŠEČ?

  • čudovit osvežujoč okus
  • embalaža: steklo z aluminijastim pokrovčkom, škatlica iz biorazgradljivega papirja in rastlinskih barv
  • veganski in PETA Cruelty-Free certifikat
  • brez fluorida, SLS (natrijev lavrilsulfat) in glicerina
  • 180 tabletk zadostuje za 3 mesece uporabe / 1 osebo / 2x dnevno

SESTAVINE

Soda bikarbona^, vinska kislina^, natrijev benzoat^, naravna barvila*^, mentol^, timol^, okus materine dušice*^

* naravnega izvora

^ jedilno


UPORABA

Ustna vodica v obliki tabletk je super iz vidika shranjevanja (zavzame malo prostora), zato je zelo priročna na potovanjih. Vrzi eno tabletko v kozarec s približno 20 ml vode in počakaj, da se tabletka popolnoma raztopi. Grgraj približno 30 sekund, nato izpljuni.


O GEORGANICS

Izdelki Georganics niso samo popolnoma brez plastike, ampak so narejeni iz popolnoma naravnih in ekoloških sestavin. Celo film zobne paste, ki izgleda kot plastika, je v resnici biorazgradljiva lesna pulpa. Njihovih 5 vrednost govori samo zase:

1. NARAVNO

2. UČINKOVITO

3. BREZ PLASTIKE

4. POŠTENO

5. TRAJNOSTNO

Začetki Georganics so bili majhni, a se tudi danes, ko so že zelo dobro uveljavljena evropska znamka, držijo svojega začetnega cilja: ustvariti produkte za ustno higieno, ki so hkrati naravni in trajnostni. Verjamejo, da ni potrebno uporabljati nevarnih kemikalij za vzdrževanje zdravih zob in dlesni. Namesto tega uporabljajo preproste sestavine iz ekološke pridelave, ki so varne za vse.

  • Šifra: MWTABLETS180
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 10.90€

Oznake: zob, usta, tablete, nega, vodica