KISS pralne kozmetične blazinice (12 kom)

-10% KISS pralne kozmetične blazinice (12 kom)

PRALNE KOZMETIČNE BLAZINICE (12 kom)

Pralne blazinice za čiščenje obraza (12 kosov) so izdelane iz bambusovega frotirja. Za lažje shranjevanje in pranje blazinic uporabi mrežasto vrečko (ni vključena).

Vzdrževanje: pranje na 60ºC.

Sestava: 77 % bambus, 23 % poliester.

Narejeno v Sloveniji.

ZAKAJ BIO BOMBAŽ?

Bio/eko/organski bombaž se goji na ekoloških kmetijah, ki se osredotočajo na gojenje hrane in bombaža v skladu z jasno določenimi pravili, od semena do končnega produkta, vključno s šivanjem. Pri gojenju in pridelavi je prepovedano uporabljati strupene kemikalije, ki povzročajo zastrupitve kmetijskih delavcev in škodujejo okolju, vključno z gensko spremenjenimi ogranizmi.

Bio bombaž ne nosi alergije ob njegovi nošnji.

Bio bombaž za razliko od sintetičnih tkanin (poliester, flis) ne sprošča plastičnih mikrovlaken, ki končajo v rekah in morjih. Ti plastični mikrodelci onesnažujejo vodo in tla, škodujejo živalim in včasih tudi pristanejo na naših krožnikih.

 

CERTIFIKAT
Organski bombaž je pridelan, proizveden in certificiran v skladu s standardi mednarodne organizacije GOTS. Ti standardi določajo metode, ki se nanašajo na gojenje bombaža, njegovo nabiranje, proizvodnjo oblačil in  drugih tekstilnih izdelkov, vključno z barvami, niti in gumbi, ob upoštevanju socialnih in delovnih pogojev delavcev.

  • Šifra: WCPAD12
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 7.90€
  • 7.10€

Oznake: pralna, blazinica, kozmetika, bambus, nega, ličila